Bulvár-celeb

2023.08.12. 19:15

Egy 16 éves kamasz taszította le Azahriaht a csúcsról, ez most a leghallgatottabb szám

Nateki most a leghallgatottabb hazai előadó, Midnight című száma 186 millió meghallgatásnál tart.

Forrás: Youtube

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tanulmánya a Spotifyról és a YouTube-ról 2019. február 7. és 2023. március 2. között letöltött, heti top 100 dalt tartalmazó listák – a globális és magyar listák, illetve a kelet-közép-európai és nagyobb magyar diaszpórával rendelkező országok listái – elemzéseit vette alapul, eszerint pedig a Magyarországon legtöbbet streamelt szám, a tavaly februárban megjelent Midnight.

A legnépszerűbb előadó Magyarországon a 21 éves, Azahriah néven zenélő énekes-dalszerző, Baukó Attila. 

A Magyarországon legtöbbet streamelt magyar előadó nem azonos az összességében (azaz Magyarországon kívül is) legtöbbet streamelt magyar előadóval. Ez az előadó Nateki, akinek a valódi személyazonossága nem ismert, de legnépszerűbb száma, a PLAYAMANÉ-val közös „MIDNIGHT” 

a Spotify-on eddig (2023 júniusáig) több mint 170 millió streamet halmozott fel, valamint a YouTube-on 43 millió megtekintést. 

Nateki a drift phonk nevű irányzatban alkot, amit gyakran használnak autós és driftelős témájú videókban, havi hallgatóinak száma a Spotify-on meghaladja a 3,6 milliót. A titkozatos előadó, inkább külföldön ismert.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában