Bulvár-celeb

2023.08.14. 09:40

Végre! Kiderült, mi volt Dolly szerepe az állatkínzási ügyben

Az énekesnő karrierjét veszélybe sodorta a májusban kirobbant botrány.

MW

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Dolly állítása szerint egyetlen bűne a tavasszal nagy port kavart állatkínzási ügyben, hogy túlságosan naiv volt. Mindenkit megdöbbentett, hogy a legendás énekesnőnek köze lehet egy gyöngyösi állattelephez, ahol harmincnál is több kutya szenvedett. 

Az állatvédők leírhatatlan körülmények között – elhullott tetemek mellett, szemétben és mocsokban – találtak rá az állatokra. Akkor a ház tulajdonosa – Dolly volt menedzsere – még nem nyilatkozott, ám később megtörte a csendet.

„Az, hogy a kutyát el kellett volna vinni orvoshoz, az tény” – jelentette ki a menedzser, Rita a Tények Plusz stábjának. A kérdésre, hogy érzi-e a felelősségét ebben az ügyben, azt válaszolta, hogy inkább felelősnek érzi magát, mint állatkínzónak.

A volt menedzser 35 kutyát tartott a horrortelepen. Áprilisban Dolly tíz állatot hozott el a helyről, az énekesnő csak a Tények Plusz stábjának árulta el, hogy miért.

Felhívott engem Rita, és parancsoló üzemmódban azt mondta, hogy most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide, és most azonnal elviszel innen néhány kutyát, mert itt vannak a mindenféle szervezettől, és el fogják vinni az összes kutyámat

– idézte fel az énekesnő az eseményeket.

Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, hogy az igazság azért igazság, és ki fog derülni, mert mindig kiderül. Remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás, amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat énfelém elindult.

Egy ilyen botrány, különösen ha állatokról van szó, mindig nagy vihart kavar, így Dolly joggal tartott attól, hogy a rajongók elfordulnak tőle, a szervezők pedig lemondják a fellépéseit. Néhány koncertje valóban elmaradt, egyes állatvédő szervezetek pedig azt fontolgatták, hogy tüntetést szerveznek a fellépés helyszínére, ebből végül semmi sem lett. 

Hogy miként alakult Dolly és a rajongók viszonya, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában