Bulvár-celeb

2023.12.03. 09:00

Ennek az ajándéknak örülne a legjobban Lékai-Kiss Ramóna

Szülihetet tartott Lékai-Kiss Ramóna, aki szombaton a Dancing with the Stars fináléja napján töltötte be a 39. életévét. Arról, hogy mi volt az eddigi legszebb szülinapi ajándéka és hogy látja magát 10 év múlva, arról Rami a Borsnak mesélt.

MW

Nem látszik rajta a kor

Forrás: Lékai-Kiss Ramóna / Facebook

Munkával töltötte a nagy napot idén is a TV2 sztárja, de nem bánja. „Pedig mindig megfogadom, ha szülinapom van, ne dolgozzak” – mondta a Borsnak Lékai-Kiss Ramóna. 

De most ez alól nincs kibúvó, de megmondom őszintén, hogy ezt nem is munkának fogom fel. Hiszen ott állunk majd egy csodálatos műsorban, és boldoggá tesz, hogy aznap, amikor a nagyon izgalmas finálé volt, akkor ünnepeltem, ez egy jó kis egybeesés. Ráadásul ez az évad nagyon izgalmas, elképesztő, hogy milyen látványos fejlődésen mentek keresztül a versenyzők. 

A TV2 gyönyörű sztárja tehát nagyon várta a döntőt, de egész héten ünnepelt. Minden nap tesz valami olyat, ami után nagyon vágyódik és olyan barátokkal találkozik, akikkel régóta nem tudott.

Igazából semmi extra dologra nem kell gondolni, csak évekkel ezelőtt kitaláltam, hogy miért is ne lehetne egész héten ünnepelni. Nálunk ez a nap nem csak rólam szól, ugyanis a húgom tíz évvel később ugyanazon a napon született, és a nagynéném is. Egyébként életem legszebb születésnapi ajándéka 10 éves koromban a húgom volt! Na de, ilyenkor összejön a család és amikor én nem tudtam ott lenni, akkor megfogadtam, hogy nem szülinap lesz, hanem szóljon az egész hét erről. Ez nem azt jelenti, hogy minden nap buli van, hanem ezen a héten extrán odafigyelek, hogy minden nap történjen legalább egy olyan dolog, amit nagyon-nagyon szeretnék! Ilyen például, hogy tegnap borsófőzeléket készítettem fasírttal, majd legóztunk és karácsonyi dalokat hallgattunk. Vagy ma például kenyeret ettem, amit egyébként nagyon ritkán szoktam! De most finom kovászos kenyeret vettem és tunkoltam a tükörtojásba, mennyei volt!

„Boszorkány vagyok, kiszimatolom a meglepetésbulit” 

Ramóna a férjét, Lékai Mátét idén a születésnapján egy New York-i úttal lepte meg, mert tudta, erre vágyik. A sztáranyukának azonban nincsenek ilyen nagy kívánságai.

Soha nem volt még meglepetésbulim, de ez azért van, mert boszorkány vagyok és hamar kiszimatolom. Meg addig nyomasztom a körülöttem lévő embereket, hogy végül kénytelenek elárulni, mire készülnek. Éppen ezért erről már le is tettem, ezért jövőre, a 40. születésnapomon megszervezem magamnak a bulit

 – árulta el a műsorvezető, aki azt is elmondta, hogy érinti az utolsó 3-sal kezdődő éve.

 Nem érzem még a súlyát, most még 3-mal kezdődik és van egy évem kiélvezni. De vigyázok magamra: egészségesen élek, sportolok, odafigyelek arra, mit eszek, járok kezelésekre, masszázsra, használok kencéket. Nem csak a kinézetem miatt, meg a munkám miatt, hanem a fő, hogy szeretném felnevelni a fiamat, megérni az unokáim születését. Na és nem utolsósorban azért is, mert szeretnék tetszeni a szerelmemnek!

Arról is kérdeztük a születésnapost, hogyan szeretné magát tíz évvel később látni.

Csodálatos 39 év van mögöttem és kíváncsian várom a jövőt. Tíz év múlva 50 évesen remélem a fiam olyan iskolába jár majd, amit nagyon szeret, azt csinálja, ami boldoggá teszi. Mi meg Mátéval mindeközben jókat túrázunk és azt sem bánnánk, ha Noénak lenne addigra egy tesója!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában