TV2

2022.11.14. 18:50

Szegedi szépségtanácsadó is küzd Árpa Attiláért

Egy szegedi hölgy is harcba szállt A Nagy Ő című műsorban Árpa Attila szívéért. Petrovics Beának régóta tetszik a macsó színész, régi álma vált valóra, hogy személyesen is megismerhette.

Timár Kriszta

Bea nagyon izgult az első találkozásnál, alig bírt megszólalni Árpa Attila közelében. Fotó: TV2

Elkezdődött a TV2 párkereső műsorának, A Nagy Ő című valóságshow-nak az újabb évada. Ezúttal Árpa Attila keresi az igazit, a hétfő esti első adásban pedig meg is ismerkedhetett azzal a 19 nővel, akik mind azért érkeztek, hogy elrabolják az egyik legmacsóbb magyar híresség szívét. Egy szegedi hölgy is volt közöttük: a szépségtanácsadóként dolgozó Petrovics Bea 31 évesen döntött úgy, hogy megvalósítja egyik régi álmát, azaz megismerkedik a férfival, akit már sok éve kinézett magának.

– Férfiként régóta teszik nekem Árpa Attila. Már amikor a Hippolyt című filmben játszott, megállapítottam, milyen jóképű, de természetesen eszembe sem jutott, hogy bármi is lehetne közöttünk, hiszen valószínűleg észre sem venne. Viszont amikor láttam a Karinthy Színházban a Tortúra című darabban, elhatároztam, hogy valahogy megismerkedek vele. A műsor tehát kapóra jött számomra, nem volt kérdés, hogy jelentkezek – mesélte. 

A szegedi nő bevallotta: annyira izgult az első találkozás alkalmával, hogy remegett és alig tudott megszólalni.

– Ezt bizonyára a nézők is észrevették. Szerencsére azonban ahogy elkezdtünk Attilával beszélgetni, csökkent a feszültség bennem. Személyesen látni sokkal jobb volt, mint amilyennek ezt a helyzetet valaha elképzeltem. És azt hiszem, neki is tetszett, hogy ennyire zavarban voltam – mosolygott.

Bea úgy fogalmazott, Árpa Attiláról ő hasonlóképpen álmodozott, mint a gyerekek a mesevilágban látottak után.

– És miért ne lehetne, hogy az én mesém is valóra váljon? Ez tartotta bennem a lelket, amikor belegondoltam, hogy 18 másik lánnyal kell érte megküzdenem. Mert ez nem volt egyszerű helyzet. De megpróbáltam a többieket teljesen kizárni a tudatomból és csak arra koncentrálni, hogy meghódítsam Attilát – beszélt a műsorról, amelyről elöljáróban annyit elárult: tele volt szenvedéllyel és drámával. Hozzátette, mindent megtett azért, hogy ameddig csak lehet, játékban maradjon és Attilával minél jobban megismerhessék egymást. Hogy ez végül miként sikerült, az a következő hetekben kiderül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában