Szegedi hírek

2023.04.04. 07:00

Nem jutott be a Sztárban Sztár döntőjébe Trap kapitány

Timár Kriszta

Trap kapitány a döntő előtt esett ki a Sztárban Sztárból. Fotó: TV2

A döntő előtt kiesett a Sztárban Sztár című showműsorból Trap kapitány. Pedig a Tha Shudras szegedi frontembere a vasárnapi elődöntőben ismét nagyot alakított. Első produkcióként a Måneskin nevű olasz együttes frontemberének bőrébe bújt. Ezt a produkcióját a zsűri nem értékelte maximális pontra, hárman is csak 9 pontot adtak neki, Kökény Attila azonban megkérte a nézőket, hogy küldjenek több voksot erre a tehetséges énekesre, hiszen már adások óta látszott, hogy neki van a legkevésbé erős szavazóbázisa. 

 Fotó: TV2

A második körben minden versenyző szabadon választhatott, mit szeretne énekelni. Trap kapitány magasra tette saját maga számára a lécet: Karády Katalin Szomorú vasárnap című számával érkezett. Mint fogalmazott, örül, hogy olyan dalt énekelhet, amelynek van mondanivalója. És bár a zsűri egyöntetű véleménye szerint a maszkmesterek most nem alakították át látványosan, ez nem vont le a produkció értékéből, amelynek előadásmódja nem volt paródia, sőt kifejezetten átütőre sikerült. 

A maximális pont sem volt elég azonba ahhoz, hogy Valkusz Milánnal holtversenyben ne az utolsó helyről várja a végső döntést. Schoblocher Barbara állt még mellettük, a zsűri végül őt mentette meg. A nézői szavazatok pedig a ValMar duó tagjának kedveztek, és bár Valkusz még fel is ajánlotta, hogy inkább ő távozik a műsorból, mivel erre nem volt lehetőség, Trap kapitány számára ért véget egy héttel a finálé előtt a verseny.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában