Helyi bulvár, celeb

2023.06.17. 09:00

Várkonyi Andrea apja iszonyú dühbe jött lánya párja miatt

Várkonyi Andrea apja nem igazán akarta elfogadni az ország nőfalójának hírében áll Bochkort. Finomam fogalmazva.

delmagyar.hu

Archív fotó: Végh István/Bors

Amikor Várkonyi és Bochkor összejöttek, a nő édesapja iszonyú dühös volt. Andrea hónapokig hiába kérlelte, hogy legalább fogjanak kezet, az apa hajthatatlan volt. Egy olcsó kis szoknyapecérnek, semmirekellő ripacsnak nevezte Bockhort. Már közös gyereke volt a párnak, amikor az öreg Várkonyi elfogadta őket. – írja a nuus.hu

Később aztán a szakításnál pont Nóra volt az, aki miatt az emberek aggódtak. Azt kérdezgették Várkonyitól, átgondolta-e a döntését.

 

“A legfájóbb feltételezés, mikor azt kérdőjelezték meg az emberek, hogy ebben a döntésben figyelembe vettem-e a gyerekemet. Az nagyon felháborított. Hiszen onnantól, hogy anyuka leszel, ha csak egyvalamit veszel figyelembe, akkor az a gyereked lesz, ő van mindig az első helyen.Ha nem lenne gyerekem, akkor ezt a döntést már meghoztam volna két vagy három év után. Más így, hogy van, másképp mérlegel az ember”

–  mondta el Várkonyi Andrea a Star Magazinnak.

Ma már emiatt tudatos embernek tartja magát, aki nem hagyja, hogy bárki is beleszóljon a döntéseibe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában