Helyi bulvár, celeb

2023.11.14. 14:00

Sorsfordító élmény volt Vivi számára a Survivor

Harminc napot küzdött a Survivor című műsorban Makra Vivien, aki végül a múlt pénteki adásban esett ki a túlélők harcából. Mint lapunknak elmondta, sokkal erősebben tért vissza a hétköznapokba, és büszke rá, hogy meg tudott maradni embernek.

Timár Kriszta

Vivi harminc napig küzdött a Fülöp-szigeteken a Survivorben. Fotó: RTL

A legkeményebb túlélő valóságshow a Survivor, amelyet idén a Fülöp-szigeteken forgatott az RTL. A műsor lassan a végéhez közeledik, a végjátékig pedig egy szegedi versenyző sorsát is nyomon követhették a nézők. Makra Vivien a pénteki adásban volt kénytelen búcsúzni, így az utolsó törzsi tanácson már csak azért tér vissza, hogy szavazzon a végső győztes személyére. 

Vivi volt az a versenyző, akinek a legtöbbet kellett alkalmazkodni a műsor során, hiszen mind a négy törzsben volt tag, egyedül a Holtak szigetén nem járt. Határozott, de kedves személyisége azonban mindig segített neki abban, hogy be tudjon illeszkedni az újabb és újabb társaságokba. Bár legjobb barátja, Jani belebukott abba, hogy kiderült: a csapatnak vitt étel helyett maguknak rakták el a védettségi amulettet, ő megúszta ezt a balhét. 

Nem bántam meg, hogy akkor így döntöttünk. Akkor kerültünk be egy új törzsbe, hazudik, aki azt mondja, hogy a helyünkben nem ugyanezt tette volna

 – mesélt lapunknak az egyik sorsfordító pillanatról. 

A játék során több szövetségesével is gondja akadt: Gergőt ő maga rakta ki a játékból, miután kiderült, hogy egész csapatukat hátráltatta szerelme miatt, Olivérről is láthatóan megvolt a véleménye, ez többször leolvasható volt arcáról. 

Egyikükre sem haragszom, még Simire sem, aki az utolsó törzsi tanácson rám szavazott. Zsomborral viszont a játék óta nem beszélek. Ő a végén nagyon csúnyán viselkedett velem 

– mesélte. 
A játékban töltött 30 napjáról azt mondta, hálás azért, hogy itt le tudta küzdeni pánikbetegségét, tériszonyát és pókfóbiáját, illetve azért, hogy rájött, fizikálisan és mentálisan milyen erős. 

És rengeteg visszajelzést kaptam, hogy én vagyok az erkölcsi győztes, mert meg tudtam maradni embernek. Ez többet ér számomra, mintha megnyertem volna a 20 millió forintot 

– tette hozzá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában