Helyi bulvár, celeb

2023.12.09. 10:11

Ezt jósolja Európa főboszorkánya az év hátralévő részére az egyes csillagjegyeknek

Delmagyar.hu

Lassan közeledik az év vége, már mindenki lázasan készülődik az ünnepekre. A vásárlás, a lakás csinosítása és az év végi hajrá a munkahelyen, ez tölti ki ilyenkor a mindennapokat. A Bors megkérdezte Szegedi Erikát, Magyarország és Európa főboszorkányát, mit olvas ki a csillagokból és a kártyából, mit tartogat még az év hátralévő része. 

Szegedi Erika a kártyalapokban is látja, hogy mit tartogat a jövő.  Fotó:Bors 

A főboszorkány azt mondja, számára a jövő nyitott könyv, csak tudni kell olvasni a sorok között. 

Az év hátralévő napjai már nem tartogatnak nagy meglepetéseket. A lapok szerint nyugodtan fognak telni az év hátralévő napjai, így mindenki kicsit fellélegezhet. Az egészségre viszont nagy figyelmet kell fordítani, mert a  frontok miatt az időseket és a frontra érzékenyeket különösen veszélyezteti az év végi szélsőséges időjárás és a  hatalmas hőingadozás. Hosszú idő után először ismét fehér karácsonyra lehet számítani az ország jelentős részén

- legalábbis így látja Erika, viszont mindez csak Magyarországra vonatkozik. Európában nagy problémák várhatók, amiknek a migráció az okozója. Ez különösen sok fejfájásra ad okot Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban.

A legszerencsésebb csillagjegy az év hátra lévő részében a Bak, a Rák, a Skorpió és az Oroszlán. Számukra egy nagyon pozitív időszak veszi kezdetét, ami még a jövő évben is folytatódik. A sors most minden fronton felkarolja őket, legyen szó a szerelmi életükről vagy a karrierükről. Nagyon sikeresek lesznek mindenben. Nekik érdemes most megragadniuk a kínálkozó alkalmakat, mert amit most elérnek, az hosszú távra szól.
Viszont a Halaknak, az Ikreknek  és a Szüzeknek érdemes nagyon odafigyelniük a dolgaikra. Nem érdemes most sem vállalkozásba belevágniuk, sem pedig új kapcsolatba lépniük, mert bármit is tesznek, jó eséllyel kudarcra van ítélve. Számukra most a nyugalom és a megfontoltság a helyes út.
A Kosnak és a Mérlegnek  a saját háza táján kell rendet raknia az év végén. Ha azt szeretnék, hogy a jövőben siker koronázza az útjukat, akkor most inkább a régi dolgokba kell energiát fektetniük, nem pedig újat kezdeményezni, legyen szó munkáról vagy éppen szerelemről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában