Helyi bulvár, celeb

2023.12.03. 12:33

Ördög Nóri alaposan keresztbe tett Marics Petinek

Nem volt őszinte Petiék öröme, amikor Ördög Nóra közölte a választását.

Delmagyar.hu

Archív fotó

Fotó: Bánkúti Sándor

A Dancing with the Stars utolsó adásában több tánc is várt a finalistákra, többek közt az egyik régi táncukat is újra elő kellett venni mindhármuknak. Természetesen nem maguk a versenyzők választottak, választhattak, hanem a zsűri. Marics Peti és Stana Alexandra párosa alapból tudta: egyetlen táncot nem szeretnének, ez pedig a rumba. "Nem tudnánk mégegyszer ugyanolyan jól eltáncolni" – magyarázta az énekes, de Ördög Nóra mintha ráérzett volna, és jól keresztbe tett nekik, ugyanis pont ennek a produkciónak az újrázására kérte fel őket. Mondanunk sem kell, nem volt őszinte a mosolyuk, amikor meghallották... – írja a Bors.

Azonban a produkciót látva nem lehetett okuk az aggodalomra, nagyszerűen megugrották az akadályt, a zsűritől csak dicsérő szavakat kaptak. Akár 30 pontos is lehetett volna a tánc, ha kaptak volna pontokat – de természetesen a döntőben már csak a közönség voksa számít, így nincs pontozás.


A rumba után Alexandra meg is könnyezte kicsit a kapott szavakat.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában