Helyi bulvár, celeb

2024.01.07. 10:11

3 milliméteren múlt a Szegedi Nemzeti Színház egykori tagjának élete

Felismerhetetlenségig roncsolódott Szaszák Zsolt arca, orra apró szilánkokra tört, több műtéten is átesett súlyos autóbalesete után. A fiatal színész rettegett attól, hogy megváltozik a hangja is és emiatt elveszíti a munkáit.

Delmagyar.hu

Archív fotó

Fotó: Török János

Három milliméteren múlt Szaszák Zsolt élete, súlyos autóbalesete után ennyire állt meg az orrnyerge az agyától. A Sztárban sztár leszek! tehetséges énekesének eltörött az arc- és a homlokcsontja, valamit az orrcsontja is, műteni is kellett, de nem keseredett el. Volt, ami erőt adjon neki a hosszabb ideig tartó felépüléséhez. – írja a borsonline.hu

Súlyos balesete előtt kapott álomszerepet Szaszák Zsolt

Mint egy rockkoncerten, olyan volt a hangulat a József és a színes szélesvásznú álomkabát 300. jubileumi előadásán a Madách Színházban. Szaszák Zsolt a főszereplő szerepében most is hatalmas sikert aratott, pedig volt időszak, amikor úgy gondolta, lemondhat erről a szerepről.

 Még a Sztárban Sztár leszek! előtt hívott el Szirtes Tamás, hogy menjek el a Tizenötödik című darab catsingjára 

– mesélte a Borsnak Szaszák Zsolt. 

Így nézett ki horrorbalesete után a TV2 sztárja Fotó: Szaszák Zsolt

Meg is kaptam a szerepet, de a Szegedi Nemzeti Színház társulatának voltam a tagja akkor és nem tudtuk összeegyeztetni. Elszomorodtam, de Tanár úr hívott, hogy ne aggódjak, elkezdjük majd mi a közös, zenés-színházi násztáncunkat. Nem sokkal később szerepet kaptam a Mamma Mia darabban, aminek éppen a 300. előadásán debütáltam. Majd megkaptam a József címszerepét, ami egy álom szerep, de aztán megtörtént a baleset… Emlékszem a becsapódás után a kocsiban első dolgom volt ellenőrizni a fogaimat és a hangszálaimat, rettegtem, hogy megváltozik a hangom. Igaz más lett kicsit, de nem jobb, vagy rosszabb, csak más!

Szaszák Zsolt kollégáival a József jubileumi előadásán. (Fotó: Madách Színház)

Dolga van még

A Bors szerint a fiatal színész még a kórházban feküdt vadonatúj orral, orrgipsszel, amikor Szirtes Tamás megint felhívta, szavaival megnyugtatta, ami késik, nem múlik. Elküldte a videófelvételeket, hogy tudja tanulni a szerepet. Most pedig a jubileumi előadáson együtt énekelt a két másik Józseffel, Solti Ádámmal és Puskás Petivel.

Legnagyobb álmom vált valóra, hogy a súlyos baleset ellenére színpadon állhatok. Éppen ezért József nagy dala nekem nagyon sokat jelent, mindig kicsit bele is halok: Kivel Istennek dolga van, nem bánthatják…! Szóval dolgom van még itt és én igyekszem is élni vele!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában