Helyi bulvár, celeb

2024.03.02. 20:17

Visszatér Szegedre László Boldizsár!

Megkezdődött a visszaszámlálás: különleges produkcióval érkezik Szegedre március 10-én, vasárnap László Boldizsár. Most nem egy opera- vagy operett-előadással, hanem a legendás Cotton Club Singers énekegyüttessel tér vissza a napfény városába.

Jeszenszky Zoltán

Archív Fotó: Markovics Gábor

Húsz év után újra előadják Szegeden a csaknem harminc éves munkásságuk legnagyobb dobását, a Frank Sinatra örökzöld dalaiból összeállított repertoárt az IH Rendezvényközpontban. Az 1995-ben alapított Cotton Club Singers vokálegyüttes az elmúlt évtizedekben előbb a magyar közönséget, majd a nagyvilágot is meghódította. Fülbemászó dalaikkal, egyedi stílusokkal gyorsan meghódították a közönséget. 

László Boldizsár a népszerű énekegyüttes alapítótagja és vezetője volt. A napfény városának színházbarátai akkor ismerhették meg közelebbről, amikor 2008-ban a Szegedi Nemzeti Színház operatagozatához szerződött új fejezetet nyitva énekesi karrierjében. Azóta tenorként nemcsak a helyi, hanem a fővárosi publikumot is meghódította, és külföldön is zajos sikereket aratott. Most a karrierjét elindító Cotton Club Singeres-szel tér vissza Szeged városába. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában