Ajándékkal köszönük meg olvasónk hűségét

2019.11.06. 12:41

Az unokáé lesz az ajándék

Vásárhelyi olvasónknak, a 78 éves Figura Istvánnak lapunk ajándékkal köszönte meg hűségét, a Délmagyarország melletti kitartását.

I. P.

Megköszöntük Figura István hűségét. Fotó: Imre Péter

– Most már lottózni is fogok, mert eddig nem nyertem semmit, hátha fordult a kocka, és beindul az üzlet. Már a héten feladok egy szelvényt – mondta Figura István, aki helyi szerkesztőségünkben vette át a paplan-párna garnitúrát. – Ez az unokámé lesz – jelentette ki rög­­tön.

Megköszöntük Figura István hűségét. Fotó: Imre Péter

A Délmagyarországnak és jogelődjeinek 20 éve előfizetője, az újság a mindennapjaik része. Reggel 6 és 7 óra között kapják meg, már reggeli közben átnézik az érdekesebb cikkeket, és meg is beszélik azokat feleségével.

– Rosszul látok, ezért inkább a párom, Julianna olvassa az új­­ságot, és beszámol az érdekesebb írásokról. Általában így, a Délmagyarországgal indul a napunk, utána megyek dolgozni a kertbe – mesélte Pista bácsi. Elárulta: felesége a gyászhírek­nél kezdi a lapot, mindketten kíváncsiak ugyanis arra, a ba­­rátok, az ismerősök közül el­hunyt-e valaki

.

– Külön kedvenc rovatunk nincs, elolvasunk mindent, mert főként a Délmagyarország­ból tájékozódunk. Elégedettek vagyunk az újsággal, igaz, egy kicsit több vásárhelyi cikk, hír jó lenne. Bár gondolom, ezt mondják a makóiak, a szentesiek és a csongrádiak is – mondta a búcsúzáskor Figura István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában