Tündérszépek 2021

2021.03.23. 15:57

Ők képviselhetik Csongrád-Csanád megyét a regionális fordulóban

Lezárult a Tündérszépek 2021 Csongrád-Csanád megyei fordulója. A szakmai zsűri meghozta döntését és a közönség is szavazott.

delmagyar.hu

Nagy érdeklődés mellett mutatkoztak be a Tündérszépek 2021 elnevezésű országos szépségversenyünk Csongrád-Csanád megyei versenyzői. A Mediaworks Hungary Zrt. – melyhez hírportálunk, a delmagyar.hu és napilapunk, a Délmagyarország is tartozik – az ország minden megyéjében meghirdette a szépségversenyt.

A szépségverseny megyei fordulója március 23.-án zárult. Szakmai zsűrink meghozta a döntését, hogy ki az a három hölgy, akit továbbjuttat a regionális fordulóba, ahol Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye szépségeivel szállnak versenybe. Emellett a közönségszavazatok is számítottak. A legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy bekerült a központi közönségszavazásra, ahol versenybe száll az országos döntőbe jutásért.

Szakmai zsűrinkben szerkesztőségünket Gidró Kriszta főszerkesztő képviselte. Felkértük még Bagi Mátyás funkcionális trénert Hódmezővásárhelyről, valamint Varga József Dömötör díjas táncművészt, Nívó- és Merényi Zsuzsa díjas balettmestert.

A képen balról jobbra: Bogáromi Viktória, Mihalek Ágnes, Kiss Bernadett, Kiss Viven látható.

Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet a Tündérszépek 2021 megyei forduló győzteseiről. Tovább folytathatja a versenyt, és elsőként jutott tovább a regionális fordulóba a makói Mihalek Ágnes. Második helyen végzett a 20 éves Kiss Bernadett. A dobogó harmadik fokára egy szegedi versenyző, Kiss Vivien állhatott fel. A közönség szavazást pedig Bogáromi Viktória nyerte.

A Regionális előválogatóról

A Regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy szépsége méretik meg. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az Országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a Központi közönség szavazásba jutnak, ahol a régiók közönség díjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az Országos döntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában