szentesi gyökerű, országosan ismert zenekar

2021.05.03. 18:50

Fényt hoz a mindennapokba a Just Showband – ma este bemutatják új produkciójukat

Tizenegy ország közel 70 résztvevőjével jelentkezik a szentesi gyökerű, országosan és Európa-szerte ismert világjáró partyzenekar, a Just Showband.

delmagyar.hu

Forrás: Just Showband

Fotó: Andi

Az együttes évről évre igyekszik különleges produkciókkal meglepni közönségét. Ezúttal sem vágták kis fába a fejszéjüket: egy komplett„virtuális“ kórus, számos zenészbarát és rajongó részvételével hívták újra életre a világhírű The Flesh Failures-t (Let The Sunshine In), akultikus Hair musical fináléját.

A dalválasztás háttere kézenfekvő – mint ahogy az eredeti Hair-es megfogalmazás is erről szól: Remény! Fény! Nem titkolt céljuk, hogy felhívják a figyelmet, mekkora szükség van az emberek közötti ellentétek feloldására.

Az elkészült videó reményeik szerint tükrözi, milyen pozitív,előremozdító ereje lehet a közös összefogásnak.

-Örüljünk az apróságoknak, legyünk türelmesebbek és empatikusabbak egymással, s talán ezáltal kicsit szebb lehetne a világ – mondja Kováts Bianka, a zenekar egyik énekesnője.

-Hiszünk a zene összekötő, teremtő erejében – teszi hozzá Fekete-Kováts Zoltán.

A 15 éves partyzenekar neve ismerősen cseng az igényes szórakoztatást kedvelők körében: tíz év luxushajón való zenélés, több százkülföldi és hazai fellépés után a zenekar, a korona-helyzet aktuális bizonytalansága kapcsán sem hátrál meg.

- Nem adjuk fel, már a saját dalainkon is dolgozunk – szögezi le Fekete-Kováts Zoltán, a zenekar vezetője.

A 6 fős zenész-csapat, kiegészülve a részint profikból, de leginkább lelkes rajongókból álló hatalmas énekkarral, több, mint három heti munka után, május 3-án, este mutatja be elsőként az éterben az elkészült darabot.

- Szóljon ez a dal azokért, akik az elmúlt egy évben saját egészségüket kockáztatva mindannyiunkért dolgoztak, azokért, akik épp a hivatásukat voltak kénytelenek feladni, azokért, akik életük legnagyobb pillanatairól maradtak le, azokért, akik betegek lettek és azokért, akik már nem énekelhettek velünk...„ – zárta gondolatait Fekete-Kováts Kitti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában