Indulnak az edzések

2021.07.30. 13:15

Gut Gabi újabb élményeket ígér

A szegedi, a megyében több településen is tornákat tartó Gut Gabriella a koronavírus-járvány harmadik hullámának lecsengése után újraindította a foglalkozásokat. Rendezvényein újabb élményeket, újdonságokat, kihívásokat ígér követőinek, a vele együtt tornázóknak.

Június óta ismét együtt a közösség. Fotó: Gyuris János

Fotó: Gyuris János

– A dél-alföldi régióban olyan összetartó, lelkes, életvidám közösség formálódik, amit nap mint nap a szenvedély, szeretet, jó érzés, energia és élmény tart össze és épít már 3 éve – kezdte beszélgetésünket a Covid utáni időszakról a szegedi tréner, Gut Gabriella, aki több településén tart alakformáló tréningeket. A Fitt Forma közösség csaknem 700 fős, amelyet részben a Szegeden és a Homokhátság 10 településén élő tornázók alkotnak, de egyre többen csatlakoznak hozzájuk az ország különböző részeiről és külföldről, online és offline. Immár csaknem 2 hónapja, június elsejétől mozognak újra együtt.

Június óta ismét együtt a közösség.
Fotó: Gyuris János

Közösség

– Hálás vagyok, amiért minden egyes nap azt csinálhatom, amit szeretek, amiben hiszek, amivel hitem szerint jót adok. Ezen az úton járva fantasztikus és példaértékű embereket ismerhetek meg. Olyanokat, akik látják és értékelik közösségünket, a lelkesedést és a kitartást, akik fontosnak tartják a rendszeres mozgást és támogatják azt, hogy az egészségtudatos életforma minél többünk életében szokássá váljon. Együtt mozogva energiákat termelünk, és ez semmihez sem hasonlítható érzés, élmény – vallotta magáról és az általa alapított közösségről Gut Gabi.

Fotó: Gyuris János

Folyamatos fejlődés

– Edzőként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és azt is, hogy a tornázók mindennapjai­ba színt és újdonságot vigyek a mozgással. Ezt is szolgálja, hogy több támogatónknak köszönhetően eszközfejlesztést hajthattunk végre – mondta Gabi. Júliustól Zákányszéken elkezdődtek a 90 perces step pados tornák.

– Fantasztikus látni, ahogy megtelik a sportcsarnok és megélni azt, mennyi embert ragyogtat a mozgás szeretete. Nyitottnak lenni, új dolgokat kipróbálni, megtanulni, gyakorolni, élni a lehetőségekkel nagyszerű dolog – tette hozzá.

Nem pihennek

Gut Gabi arról is szólt, a nyári időszakban is számos élmény, esemény teszi majd még gazdagabbá, színesebbé a közösség – melyhez bárki, bármikor csatlakozhat – mindennapjait.

Például élő nagy rendezvények, éjszakai aerobikmaraton, belföldi táborok, úgynevezett tanyatorna és Fitt Forma Challenge.

– Keress egy közösséget, tartozz valahova, ahol jó neked és mozogj. Hidd el, ez beindítja az energiákat. Előtörnek belőled a célok, jönnek a lehetőségek és a tettvágy, az életkedv, a jó érzés és imádni fogod az életed – zárta a beszélgetést személyes hangvételű jó tanáccsal Gabi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában