Csanádpalota

2022.08.04. 12:06

Minden nap kap képeslapot Erik

Szinte özönlenek a szebbnél szebb képeslapok a 4 esztendős csanádpalotai Sümegi Erikhez, miután megírtuk, édesanyja nem mindennapi felhívással fordult ismerőseihez a közösségi oldalán. Azt kérte, küldjenek képeslapot kisfiának a negyedik születésnapjára.

Szabó Imre

A csanádpalotai Erik nagyon örül a képeslapoknak. Fotó: Sümegi-Molnár Tímea közösségi oldala

 Eddig 34 képeslapot kapott, egy hete szinte nem múlik el nap, hogy ne érkezne 

– újságolta a boldog édesanya. Amint a közösségi oldalán közzétett fotókon is látszik, az ifjú legény fülig érő szájjal, lelkesen gyűjti a különleges ajándékokat.

Sümegi-Molnár Tímeának — mint megírtuk — azért jutott eszébe a felhívás, mert a napokban keresgélt valamit a régi holmijai között, s közben a kisfia megtalálta egy régi, 26 évvel ezelőtti képeslapját. Nagyon tetszett neki, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, nyomban rengeteg kérdése akadt vele kapcsolatban. 

 Meséltem neki a régi szokásról, hogy születésnapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra képeslapokat küldtünk a családnak, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek 

— mondta akkor az anyuka. Majd belegondolt, mennyit változott minden, ez is. 

— Gondoltam, megkérem mamát, küldjön a kisfiamnak egy képeslapot a szülinapjára. Augusztus 25-én lesz négyéves.

Aztán eszébe jutott, hogy kihasználja a Facebook adta lehetőséget, és megkéri a barátokat, ismerősöket, ismeretleneket, hogy akinek van kedve, küldjön a fiának egy képeslapot a szülinapjára. Mi is itt figyeltünk föl az akcióra.

Fotó: Sümegi-Molnár Tímea közösségi oldala

A szülinapig még mindig hátravan néhány hét, így bárki csatlakozhat. A képeslapokra váró kisfiú címe: Sümegi Erik, 6913 Csanádpalota, Szent István utca 25. Édesanyja azt is elárulta nekünk, hogy időközben kaptak kölcsön egy országtérképet, és Erik ezen bejelöli, honnan érkeztek a lapok. 

Az erről készült fotó tanúsága szerint eddig a legmesszebbről érkezettet a Balaton déli partján adták fel neki, de a legtöbbet természetesen Csongrád-Csanád megyéből postázták.

Az akció végeredményére továbbra is kíváncsiak vagyunk. Meg fogjuk látogatni a családot a születésnap idején, és megnézzük, mennyi képeslapot kapott Erik, illetve mit szólt hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában