Különleges divatbemutató

2022.09.18. 15:00

Gucci és Versace a szegedi kifutón - fotók

Timár Kriszta

A legnagyobb világmárkákat vonultatták fel a kifutón, ezúttal azonban nem a ruhán, hanem a szemüvegen volt a hangsúly. Fotó: Sándor Judit/MW

A divat követői számára a legnagyobb eseménynek minden bizonnyal a vezető világmárkák divatbemutatói számítanak. Szegeden a hétvégén olyan show-t láthattak a meghívottak, melyre valószínűleg soha nem volt még példa. Versace, Gucci, Dolce and Gabbana, Prada, Alexander McQueen – csak néhány név azok közül, melyek alkotásai mind láthatók voltak a kifutón. Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy nem a világhírű tervezők álomruhái érkeztek a városba, a modelleken ugyanis ez alkalommal nem az öltözéket, hanem a szemüvegeket kellett figyelni.

Ilyen egyedi módon ünnepelte új üzletének megnyitását a Prágai család. A Butique Optique kínálatát divatbemutatón vonultatták fel, ráadásul igen különleges modellek segítségével. A Bartók téri üzletben a rögtönzött kifutón magyar és külföldi diákok éppúgy végigsétáltak, mint elegáns üzletember, nyugdíjas hölgy, tetovált erőember, kerekesszékes vagy éppen műlábbal élő sérült. Kiegészítésként a Prágai család néhány tagja is modellkedett. A legnépszerűbb természetesen a legfiatalabb családtag, Emmácska volt, aki 4 éves kora ellenére profi módon billegette magát apró napszemüvegében.

A bemutatón egyébként kiderült, hogy a hétfőn nyíló üzletben olyan exkluzív darabokhoz is hozzá lehet jutni, mint a mindössze 1000 darabos szériában legyártott David Beckham napszemüveg, aki pedig az autómárkák szerelmese, Porsche vagy Ferrari modellek közül is válogathat. Ráadásul hamarosan megérkeznek Szegedre a Cartier szakemberei, hogy hazánk negyedik üzleteként akkreditálják a Bartók téri butikot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában