Szeged

2022.09.11. 12:09

Sorra jelentkeznek a bandák a tehetségkutatóra

K. K.

A Remedy zenekar repertoárja a rock és a pop műfajok vonalát követi. Fotó: CityRocks

Újabb három zenekar jelezte részvételi szándékát az Öröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a CityRocks közös könnyűzenei tehetségkutatóján, amelynek szeptember 25-én a Törpe tető ad otthont. 

Az újjáalakult Sungazers, azaz Napbámulók zenekar stílusát saját meghatározásuk alapján a metál-trap, a „hisztizősalterrock”, a '80-as szintipop és egy löket társadalmi médiahekk jellemzi. Céljaik között a Fonogram, a Kossuth-, Grammy- és egyéb zenei díjak begyűjtését, továbbá telt házas koncert adását említették a Wembley stadionban.

A Remedy nevet viselő, öttagú együttes 2021 februárjában alakult, és főleg a rock és a pop műfajok vonalát követi. Kiskunfélegyházi és környékbeli fiatalokból áll. 

Szeretnénk átadni másoknak is azt a szeretetet és „flow élményt", amit egy-egy dal előadása alatt érzünk. Fontosnak tartjuk, hogy értéket adjunk át a dalainkkal. Saját szövegeink olyan témákat járnak körül, amelyekkel sokan tudnak azonosulni, mert személyes élményeink ihletik őket 

– fogalmazták meg zsinórmértéküket. 

A Gorg & Benzol zenekar ellentmondásos repertoárjával lép majd a Törpe tető színpadára. 

Vannak gyomorforgató dalaink, de nagyon szép szerelmesek is. Szeretnénk, ha az emberek furán éreznék magukat. Néha engedünk a csábításnak és kellemesek vagyunk, máskor nem 

– mutatkoztak be a fiatalok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában