Szegedi hírek

2022.11.28. 18:10

Adventi naptárrá változik december 1-től a Katolikus Ház 24 ablaka

Hamarosan elindul az adventi ablaknyitogató.

Delmagyar.hu

Fotó: Kuklis István

"Advent a megállás, az elcsendesedés, a lelki készülődés ideje. Érdemes alkalmat találni arra, hogy megálljunk a hétköznapi rohanás közepette, és rendet rakjunk a gondolataink között. Ebben szeretnénk inspirációt adni a Katolikus Ház programja segítségével. Az idén nyolcadik alkalommal megvalósuló adventi ablaknyitás témája mindennapi kommunikációnk és szavaink köré szerveződik. Minden nap más szót állítunk figyelmünk középpontjába." - ezekkel a mondatokkal fogalmazták meg a szegedi Katolikus Ház hírlevelében az idei advenci ablaknyitogató témáját. Hozzátéve, hogy "A szavak segítenek minket abban, hogy kifejezzük, mi lakik a bensőnkben, és egyúttal kapcsolatba lépjünk embertársainkkal."

A Katolikus Ház 24 ablaka december 1-től adventi naptárrá változik. Minden nap más-más képes-motivációs üzenetet láthatnak a Dugonics téren elhaladók. Ahogy telik az idő, minden nap eggyel több gondolatot, lelki édességet osztanak majd meg az adventi naptár segítségével. Az ablakokban elhelyezett „tablók” mellett a naptár online is elérhető a Katház Kulturális és Képzési Központ facebook és instagram oldalán.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában