Helyi életstílus

2023.02.05. 20:00

Jó hangulatban telt a Kolbásztöltő- és Pálinkaverseny Algyőn

Megmérettettek a gyevi sült kolbászok és a pálinkák az Algyői Tájhaz udvarán. Sok csapat, jó hangulat, fantasztikus ízek várták szombaton az érdeklődőket.

Munkatársunktól

Jó hangulatban telt a szombati verseny. Fotó: Gyevikult Nkft.

Ahogy megírtuk, január 30-ig nevezhettek a civil szervezetek és baráti társaságok a Kolbásztöltő- és Pálinkaversenyre, amelyet február 4-én rendeztek meg az Algyői Tájház udvarán. A szomorkás idő ellenére kiváló hangulatú rendezvényre már reggel 7 órától várták a csapatokat. A nevezési díj fejében minden csapatnak 5 kilogramm húst biztosított a szervező Gyevikult Nkft. A csapatoknak ezen felül 1-1 üveg pálinkát is le kellett adniuk kóstolásra. 

Fotó: Gyevikult Nkft.

A Kolbásztöltő versenyt a Gyeviép csapata nyerte meg, második helyen a Mesterhármas végzett, míg a harmadik a Kaszkád team lett.

A Pálinkaverseny legjobbjának a Lokomitív Bt. italát tartotta a zsűri, második helyen a Pálinkabarátok végeztek, míg a harmadik az ALTE lett. Különdíjat is kiosztottak, azt a Szőke Tisza Nyugdíjasklub érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában