Szegedi hírek

2023.04.11. 18:10

Több mint 80 nyári tábort kínál az Agóra

Koós Kata

Fotó: Frank Yvette

SKedden megnyílt a befizetési lehetőség a Szent-Györgyi Albert Agóra nyári táboraiba. A jelentkezés minden esetben a részvételi díj sikeres befizetésével történik, anélkül nem fogadják el a foglalást a szervezők. 

A kínálat idén is felettébb gazdag, több mint nyolcvan tábor közül választhatnak a gyerekek és szüleik. Szinte nincs olyan érdeklődési terület, amely kimaradt volna a felhozatalból. 

A többféle zene-, sport-, kézműves és nyelvi tábor mellett külön programcsomaggal készültek a természetrajongó fiataloknak a fürkész, erdőkerülő, kóborló és természetvédelmi kiránduló táborokkal. Az informatikai érdeklődésű gyerekeket is számos lehetőséggel várják. Belekóstolhatnak a programozás fortélyaiba, építhetek legó robotokat. A természettudományos kísérleteket kedvelő ifjak a mérnökök világában kalandozhatnak, tudományos nyomozásokban vehetnek részt, a propeller táborban építhetnek buborékfújó-automatát, kaleidoszkópot, papírrepülő-kilövőt, napelemes katamaránt és propelleres autót.

A gyerekek különböző szakmákba is belekóstolhatnak, mint a cukrász, divat- és ékszertervező, filmkészítő, fotográfus, bútorfelújító. Mindemellett mesehősök, kalózok és indiánok bőrébe is bújhatnak. Beleáshatják magukat a média világába, fejleszthetik színjátszó és retorikai képességeiket. 

Sőt „Leszel a barátom?” címmel külön táborokat kínálnak a sajátos nevelési igényű, enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekeknek is. A tízórait és ebédet is tartalmazó, legolcsóbb tábor díja egy hétre 30, a legdrágább 48 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában