Helyi életstílus

2023.08.16. 17:20

Hova? Tovább! – Vedd kézbe a jövődet a SZIN-en!

Delmagyar.hu

Találj rá álmaid szakmájára, ismerd meg leendő munkahelyedet a delmagyar.hu Hova? Tovább! jövőkalauzával! Keresd a Hova? Tovább! delmagyar.hu standot a SZIN-en, böngéssz a Hova? Tovább! kínálatából, regisztrálj és nyerj!

Két jó tippünk is van neked a nyár végére: mulass egy jót a Szegedi Ifjúsági Napokon, és vedd kézbe a jövődet a SZIN-en terjesztett Hova? Tovább! magazinnal!
Csak neked, csak a SZIN-en!

A magazinban nemcsak a vármegyei állásajánlatok közül szemezgethetsz, hanem csongrád-csanádi oktatási intézmények képzési kínálatával is találkozhatsz. Ne maradj le a saját sztoridról, legyél te az, aki a legjobban tud élni a felkínált lehetőségekkel!

Csapj le egy Hova? Tovább!-ra! Keresd hoszteszeinket a SZIN-en!
Regisztrálj, és nyerj!

Látogass el a Hova? Tovább! delmagyar.hu standjához a kis termálmedence mellett. Regisztrálj a SZIN-napokon (szerdától szombatig) 16 órától, és nyerd meg a delmagyar.hu fődíját, a 2 főre szóló wellnesshétvégét vagy a 2024-es SZIN-bérletedet.

Várunk rád a Hova? Tovább! delmagyar.hu standnál, ugye ott leszel?!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában