Magyar Falu Program

2022.09.06. 11:44

Szupermarket lett a kisboltból

Majzik Attila

Kívül-belül jelentősen átalakult az üzlet. Fotók: Majzik Attila

Hat üzlete felújítására nyert támogatást a Hunor Coop Zrt. a Magyar Falu programban, a cég pedig 250 millió forint önrésszel egészítette ki a 350 millió forintos pályázati forrást. A legkomolyabb átalakításon az üzletlánc fábiánsebestyéni boltja esett át, itt több mint 300 millió forint ráfordítással egy nagyjából 500 négyzetméteressé bővített áruházat építettek. Az üzlet alapterülete megduplázódott, az eladótér pedig a korábbinak a háromszorosa lett. 

Fotós: Majzik Attila

Az üzlet bővítése mellett energiatakarékos berendezéseket, modern belső technológiákat vezettek be, illetve napelemes rendszert is telepítettek az áruház tetejére, mondta el az átadón Mészáros Zoltán, a cég elnök-vezérigazgatója.

Ezzel a fejlesztéssel az itt élők életminőségének javításához szeretnénk hozzájárulni, hogy egy kistelepülésen is a 21. századi igényeknek megfelelő kiszolgáláshoz jussanak az emberek

 – fogalmazott a cégvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában