Helyi gazdaság

2023.09.08. 08:00

Kitüntetést kapott a CE Glass terméke

Timár Kriszta

Archív fotó: Kuklis István

Az idei évben hatodik alkalommal írták ki az Érték és Minőség Nagydíj pályázatát, melyre az ipari és gazdasági szereplők jelentkezését várták 45 termékkategóriában. 

A nívós megmérettetésen a szegedi gyökerű, szatymazi telephellyel rendelkező üvegipari vállalatcsoport, a CE Glass Industries is részt vett Sziltherm hőszigetelő ablaküveg termékcsaládjával, amely az Energiahatékony építési termékek kategóriájában kitüntetésben is részesült a szeptember 7-én az Országházban megrendezett díjátadó ceremónián. 

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy olyan kiemelkedő eredményekre és teljesítményekre fókuszál, ahol különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmének, és korszerű, modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is. A rangos pályázaton a CE Glass nem először szerepel sikerrel: elődje, a Szilánk 2005-ben és 2008-ban is sikerrel zárta pályázatát – utóbbi alkalommal szintén ezt a termékcsaládot illette Kiváló Építési Termék védjeggyel a Magyar Termék Nagydíj zsűrije.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában