A balesetek megelőzése érdekében rendszeresen ellenőriznek

2020.02.11. 10:28

Engedély nélkül és146 km/h-val hajtott a főúton

Sebességmérést végeztek az 55-ös számú főúton, ott kapták el a jogosítvány nélküli gyorshajtót.

delmagyar.hu

Engedély nélküli gyorshajtót fogtak

Fotó: police.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetek megelőzése érdekében rendszeresen hajt végre ellenőrzést. A napokban sebességmérést végeztek az 55-ös számú főúton, amelynek során egy gépjárművezető a megengedett 90 helyett 146 km/h-val közlekedett. A járművet megállították, a benne utazókat igazoltatták. A járőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Vele szemben az egyenruhások helyszíni bírságot és közigazgatási bírságot szabtak ki.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Ezért a rendőrség ismételten kéri, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában