Kék hírek

2020.05.31. 09:41

Szabadnapos rendőr fogta el a biciklitolvajt – Galéria

Kisteleken lopott biciklit a 19 éves férfi, aki már majdnem buszon volt a szétszedett kerékpárral, mikor elkapták.

delmagyar.hu

Szabadnapos rendőr fogta el a biciklitolvajt. Fotók: Police.hu

A Kisteleki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy 19 éves férfit, aki elvitt egy kerékpárt a városból. Lopás miatt indult eljárás ellene.

A megalapozott gyanú szerint a külföldi férfi 2020. május 23-án a belvárosban figyelt fel a lezáratlan kerékpárra. Amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja felült a kétkerekűre, majd eltekert azzal. Otthon szétszerelte a biciklit és az alkatrészeket utazótáskákba rejtette. Az volt a terve, hogy korábbi lakhelyén majd eladja zsákmányát. – tudtuk meg a rendőrség weboldaláról.

 

Idő közben a kisteleki rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. A férfit a kapitányság egyik szabadidős körzeti megbízottja tartóztatta fel a város egyik autóbusz-megállójában, ahol épp buszra szállt volna. A helyszínre riasztott kollégái végül igazoltatás alá vonták a feltételezett elkövetőt. A táskákban az egyenruhások megtalálták a darabokban lévő kerékpárt is, amit lefoglaltak. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A csaknem háromszázezer forint értékű biciklit a rendőrök visszaadták a tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában