Közlekedési hírek

2020.06.16. 15:34

Főúton 160 km/h-val

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hétvégén, közülük kiemelkedik az a járművezető, aki 160 km/órával hajtott a 47-es számú főúton.

delmagyar.hu

Szeged 2020.02.14. gyorsan mennek az autók a Földmíves utcában fotó: Kuklis István Délmagyarország DM

Fotó: Kuklis István

Az egyenruhások sebességmérést végeztek a 47-es és a 4519-es utakon a napokban. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 160 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A rendőrök a sofőrökkel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

A rendőrség célja nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése. Kérjük a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában