Az elmúlt nap eseményei

2020.06.24. 10:32

Személyautó motortere füstölt

Az egyik Mars téri épület homlokzatán fellazult a vakolat és egy gépjármű füstölő motortere miatt riasztották a katasztrófavédőket tegnap.

delmagyar.hu

Gyors a lejutás a tűzoltóautókhoz a rúdon. FOTÓ: KUKLIS ISTVÁN

Fotó: Kuklis István

Kedden, a reggeli órákban Szegeden, a Mars téren egy épület homlokzatán a vakolat fellazult, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók kézi-szerszámok segítségével végezték el.

Délután Szeged közelében, a Sándorfalvi út 51-es kilométerszelvényében személygépjármű motortere füstölt. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, személyi sérülés nem történt.

Kedden a délutáni órákban Hódmezővásárhelyen a Honvéd laktanyában nagyméretű fa hasadt egy parkoló buszra. A fát munkakötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók, személyi sérülés nem történt.

Szegeden, a Szövetség utcában az úttestre hasadt egy fa nagyméretű ága, amit a szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolítottak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában