Brutális baleset Izsákon

2020.08.17. 07:36

Leszakadt a lába az egyik sérültnek + galéria

Súlyos baleset történt az 5301-es úton Izsák és Páhi között vasárnap. Négyen súlyosan megsérültek, Kiskunhalasra, valamint Kecskemétre szállították őket a mentők.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Egy személyautó tartott Izsák irányába, amikor egy éles balkanyarban – vélhetően a nagy sebesség miatt – sodródni kezdett a jármű, majd a szemközti árokba csapódott, ahol a jobb oldalával egy fának ütközött neki. A becsapódás erejétől a jobb első ülés helyére benyomódott a fa. Úgy tudjuk az autóban két férfi és két nő utazott, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek.

Információink szerint egyiküknek leszakadt a lába, őt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Egy ember beszorult a teljesen összeroncsolódott járműbe, őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók. A mentési munkálatokat segítették a kecskeméti hivatásos tűzoltók is. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában