egy korábbi ügyfél ottfelejtett pénzét vitte el

2021.08.01. 08:33

ATM-ből lopott Makón, keresi a rendőrség

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki készpénzt lopott egy makói ATM automatából.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A feljelentés szerint egy férfi május 3-án, a Széchenyi téren található bankautomatából egy korábbi ügyfél ottfelejtett pénzét vitte magával.

Az elkövető átlagos testmagasságú, kopaszodó, balra fésült, rövid világosbarna hajú. Elkövetéskor bordó pólót, kék farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

Forrás: police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 112-es segélyhívón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában