Határinfó

2021.08.13. 13:43

Csak belépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A belépés gyorsítása érdekében ideiglenesen, csak a Magyarországra belépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A kilépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőhelyen folyamatos a kiléptetés – írja a police.hu

delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció/ Karnok Csaba

A Nyugat-Európa felé tartó forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében augusztus 13-án pénteken 14 és 19 óra között, augusztus 14-én szombaton, valamint augusztus 15-én vasárnap 7 és 19 óra között csak a belépő forgalom használhatja a „kis röszkei” átkelőt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveknek a célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén.

Ezzel egyidejűleg az autópálya átkelő belépő oldalán kilenc sávon biztosítanak lehetőséget az átlépésre, így a két röszkei átkelőn összesen 13 forgalmi sávon léphetnek be az utasok.

A kilépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják Szerbia felé. A két átkelő teljes kapacitáson üzemel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában