Baleset

2022.07.08. 16:43

Fának csapódott egy autó Hódmezővásárhely és Mártély között - fotók a helyszínről

Forgalmi akadályra kell készülni Hódmezővásárhely és Mártély között.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Kettő mentő és tűzoltó és több rendőr érkezett annak a balesetnek a helyszínére, ami Hódmezővásárhely és Mártély között történt az úgynevezett Nagypál kanyarban. A személyautó és utasa Mártély felől érkezett Hódmezővásárhely irányába, amikor lesodródtak az úttestről és egy fának csapódtak eddig tisztázatlan körülmények között.

A kiérkező hódmezővásárhelyi és mártélyi tűzoltók azonnal megkezdték a mentést a helyszínen. A mentőszolgálat munkatársai végül mindkét járműben utazó személyt kórházba szállították különböző sérülésekkel. A baleset helyszínén először teljes,majd az életmentés után félpályás útzár volt érvényben rendőri forgalomirányítás mellett. Értesüléseink szerint a járművet egy fiatal férfi vezette, utasa szintén egy fiatal nő volt.

Korábban írtuk: 

Fának csapódott egy személyautó a 4521-es út 28-as kilométerénél, Hódmezővásárhely és Mártély között. A hódmezővásárhelyi hivatásos és mártélyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: Donka Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában