Borzalmas

2022.10.18. 16:27

Jövő hónapban ítélik el a vascsöves feleséggyilkost

Folyamatosan zaklatta feleségét, mielőtt végzett volna vele egy szegedi panzióban az a férfi, akinek az ügyét kedden tárgyalták a Szegedi Törvényszéken. A gyilkosság tavaly történt, ítéletet novemberben hoz a bíróság.

Suki Zoltán

Gyilkosság lett a vége a találkozásnak panzióban. Archív fotó: Kuklis István

Jövő hónapban hoznak ítéletet annak a férfinek az ügyében, aki még tavaly verte halálra feleségét egy szegedi panzióban – írta az MTI. A vádirat szerint a hat kisegítő osztályt végzett férfi és a diplomás nő között már a bűncselekmény előtt csaknem egy évvel megszakadt a házastársi kapcsolat, rossz viszonyban voltak. A férfi azonban a nő közelében maradt, korábbi közös lakóhelyük lépcsőházában töltötte az éjszakákat, ingóságait és ruházatát is ott tárolta. A férfi és a nő április 21-ére személyes találkozót beszélt meg, és egy szegedi panzióban szobát béreltek. A találkozó azonban eldurvult. Előbb a nő ütötte meg többször két fémcsővel a férfit, aki elvette tőle és ütni, majd szurkálni kezdte feleségét. A nő a földre került, az ütések jelentős része már ülő, illetve fekvő helyzetben érte. A vádlott végül az asszony nyakára lépett, és kezével a falnak támaszkodva, egyensúlyozva addig tartotta ott magát, amíg a nő még levegőt kapott.

Korábban megírtuk, hogy ki akartak békülni, ezért találkozott a feleségével a férfi. A gyilkosság után a férfi elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta, hogy mit tett. A panziós azonnal értesítette a rendőröket. Információink szerint az elkövető nem próbált menekülni, a panzióban kapták el.

A panzió környéke, amikor a gyilkosság másnapján ott jártunk egyébként csöndes volt, a tragédiának nem látszottak egyértelmű nyomai. Beszéltünk egy, a szemközti házban lakó nővel, aki azt mondta, hogy a tragédia napján csak a rendőrautókra lettek figyelmesek, és arra, hogy lezárták az utcát az egyenruhások, de a bűncselekményből semmit sem hallottak.

Hasonló tragédia legutóbb tavalyelőtt novemberben történt Szegeden. Akkor Subasán ölte meg a feleségét egy 38 éves férfi. Az asszony nyolc hónapos terhes volt. Az udvaron végzett a nővel, ott találtak a holttestére.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában