Vitapartnerét üldözte

2022.10.14. 17:30

Késsel hadonászott egy férfi Csanyteleken

A csongrádi rendőrök befejezték egy csanyteleki férfi ügyének vizsgálatát, aki azért támadt rá ismerősére, mert ő a közös italozásból hazament. Garázdaság miatt indult ellene eljárás.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A két férfi 2021. november 19-én este találkozott egy helyi vendéglátóhelyen. A sértett azonban rövid idő után hazaindult. A feltételezett elkövető ezt sérelmezte, és az utcára követte a férfit, ahol szóváltás alakult ki köztük majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A sértett végül elindult, vitapartnere azonban további segítségért folyamodva egy konyhakésért szaladt haza, majd gyorsan visszatérve a helyszínre, utolérte a sétáló férfit. Az utcán többször megfenyegette, hogy megöli és a késsel hadonászva megpróbálta megsebesíteni az akkor már futva távozó sértettet. A hajszának a rendőrök kiérkezése vetett véget.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában