Autókat tört fel, alvó sértettek mellől lopott, de véget ért a sorozat

A mindszenti gyanúsított összesen több mint 300 ezer forint értékű zsákmányt, valamint számos hivatalos okiratot gyűjtött össze.

Delmagyar.hu

Autókat tört fel és egy családi házból többször is lopott egy férfi Mindszenten. A hódmezővásárhelyi rendőrök lezárták a nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2022. áprilisa és 2022. júliusa között több autót feltört, amikből pénztárcákat, irattartókat és kézitáskákat lopott el - tudtuk meg a rendőrség honlapjáról. A mindszenti férfi mindemellett 2022. július elején két egymást követő estén besurrant egy családi házba is, ahonnan az alvó sértettek mellől először pénztárcát, másnap pedig mobiltelefont vitt magával. A gyanúsított összesen több mint 300 ezer forint értékű zsákmányt, valamint számos hivatalos okiratot gyűjtött össze. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként azonosították a 19 éves férfit, akit elfogtak és előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított ellen kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában