Motoros és biciklis ütközött Csongrádon, két sérült - fotók a helyszínről

Ketten sérültek meg, amikor egy motoros és egy kerékpárját gyalogosan toló férfi ütközött Csongrádon a Szentháromság téren. Teljes útzár mellett helyszínetnek a rendőrök.

Delmagyar.hu

A motoros a városközpont felől haladt, amikor neki jobbról az úttestre lépő kerékpárját toló férfi nem adott neki elsőbbséget és összeütköztek. Az ütközéstől a motoros férfi több métert repült, a kerékpárját toló férfi az úttestre zuhant, kerékpárja kettészakadt. 

A motoros mögött érkező autós elmondta, hogy  a motoron ülő férfi fékezett, próbálta elkerülni az ütközést, de ez nem sikerült,  a biciklis férfi fején több centiméteres nyílt seb keletkezett. A baleseti helyszínelés idejére teljes egészében lezárták az érintett útszakaszt. A baleset körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja.

Korábban írtuk:

A Csongrád facebook oldalon jelent meg a poszt, miszerint baleset történt, motoros és biciklis ütközött, a mentők is a helyszínen vannak.

 A RUTIN szerint a baleset a Szentháromság tér 6. előtt történt, 14.49-kor adta ki a jelzést róla a rendőrség. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra, annak végéig teljes az útzár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában