Két esetben is életet mentett a szén-monoxid érzékelő

delmagyar.hu

Személygépkocsi borult fel a szegedi Back Bernát utcában csütörtök délután. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, a szegedi tűzoltók áramtalanítás után kézi erővel állították talpra az autót.

Nem sokkal ezután a Kettőshatári úton dőlt meg egy nagyméretű fa, amely a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A szegedi hivatásos tűzoltók ott láncfűrész segítségével avatkoztak be.

Pénteken kora reggel három személygépkocsi ütközött az M5 autópályán, Kistelek közelében. Személyi sérülés nem történt, a kisteleki tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Este Ferencszálláson, éjfél tájban Csongrádon jelzett be a lakásba telepített szén – monoxid érzékelő. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Mindkét helyszínen nyílt égésterű vízmelegítő üzemelt, amit a gázszolgáltató szakemberei kizártak a szolgáltatásból.

Szombaton este a hódmezővásárhelyi Hódtó utca tizedik emeletén lévő lakás konyhájában füstölt a tűzhelyen felejtett étel. A helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók átszellőztették a lakást, személyi sérülés nem történt.

Makón, a Vaskapu utcában gyulladt ki egy lakóépület és egy melléképület tetőszerkezete vasárnap hajnalban. A makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Hétfőn este Ruzsán, egy tanyaépületben csaptak fel a lángok. Az épület lakója égési sérüléseket szenvedett, a helyszínre érkező ruzsai, kiskunmajsai és szegedi tűzoltó egységek két vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában