134 tonna hulladékot helyeztek el egy ópusztaszeri tanya udvarán

A kisteleki rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki nagy mennyiségű hulladékot helyezett el egy lakatlan tanyán.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2023. február 22-én érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek hulladékot helyeztek el egy lakatlan ópusztaszeri tanya udvarán. A helyszínre kiérkező rendőrök nagy mennyiségű lomhulladékot találtak a helyszínen, így nyomozást indítottak. Az adatgyűjtés során azonosítottak is több tehergépjárművet és nyerges vontatót, amelyek a bűncselekmények elkövetése során a helyszín közelében közlekedtek. A tanúkihallgatások során a detektívek eljutottak a megbízóhoz, aki a szakértői vélemény szerint több, mint 134 tonna tömegű hulladékot az elhagyatott ingatlan udvarára szállíttatta.

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást a tataházai férfival szemben, az ügyet pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. Az elkövetőnek különösen nagy mennyiségű hulladék elhelyezésével elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie.  

 

Olvasható a Police.hu oldalán.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tobb-tonna-szemet-ara

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában