Köszöntötték a Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett hadnagyait Szegeden

delmagyar.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett hadnagyait és a szakmai gyakorlatra érkező első, másod és harmadéves tisztjelölteket. A befogadó ünnepségen dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok előadást tartott a vármegyei rendőr-főkapitányságról, meghatározta a szolgálati elvárásokat, illetve szakmai sikereket kívánt a frissen kinevezett tiszteknek és tisztjelölteknek is.

Az ünnepélyes alkalmon nem csupán a fiatal tisztek köszöntésére került sor, mivel több mint három évtizednyi szolgálat után vonult nyugállományba Csányi Illés r. alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának vezetője. Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok Szent-György emlékplakettet adományozott az osztályvezetőnek, majd Palicz András r. ezredes ünnepélyes búcsúbeszéddel köszönt el a rendőr alezredestől.

A két pályakezdő fiatal közül egyikük a Szegedi Rendőrkapitányságon, másikuk a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság állományában teljesít szolgálatot július 1-től - írják hivatalos Facebook oldalukon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában