Árokba hajtott egy autó

Delmagyar.hu

Baleset történt kedden délután Szegeden, a Bordányi úton. Egymásba futott három személyautó. A műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták az úttestre kifolyt üzemanyagot. Személyi sérülés nem történt.

Kedden késő délután egy autó árokba hajtott és felborult a 47-es számú út 216-os kilométerszelvényénél Szeged és Algyő között. A szegedi hivatásos és algyői létesítményi tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Senki sem sérült meg. 

Karambolozott két autószállító tréler az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az esti órákban, Balástya és Szatymaz között, a 150-es kilométerszelvénynél. Az egyik jármű egy gépkocsit szállító utánfutót is vontatott, ez felborult az ütközés következtében. A műszaki mentést végző kisteleki és szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a trélereket, és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában