8 hónapos terhesen veszett nyoma a 15 éves Szimonettának

Delmagyar.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: Unsplash.com

Benkő Szimonetta tavaly október elsején tűnt el először szegedi tartózkodási helyéről, ami egy intézet volt. A mindössze 14 éves kislányt édesapja nevelte, miután édesanyja otthagyta családjukat, amikor Szimonetta még csak két éves volt. A lányt pár nap múlva baksi barátja szüleinek padlásán találták meg, és visszavitték az intézetbe, de hamarosan újra eltűnt onnan. Negyedik eltűnése után testvére, a Hollandiában élő Alexandra mesélt a Ripostnak félelmeiről és a történtekről. A nővér akkor azt mondta, testvérét mindegyik eltűnése után ugyanannál a baksi családnál találták meg. Szimonetta vélhetően szerelmes lett a fiúba, ezért szökött meg újra és újra, az aggódó testvér szerint azonban húgát prostitúcióra akarta kényszeríteni a baksi család. A Hollandiában élő lány akkor azt állította a lapnak, hogy amikor keresni merte a húgát, halálos fenyegetéseket kapott a fiú családjától. Egy biztos, a testvér már ekkor beszélt arról, hogy a pletykák szerint húga terhes lett. 

Nem hagylak, nem hagyom, hogy bajod essen és idegenek irányítsák az életed! Nem leszel kiszolgáltatva egy olyan családnak, akik nem tudják, mi az a feltétel nélküli szeretet. Neked élned kell! Nem adom fel! Küzdök érted és azért, hogy boldogan élj!

 - írta akkor a testvére.

Fontos, hogy sürgősen előkerüljön
Szimonettát ezután megtalálta a rendőrség, és az elmúlt hónapokba úgy tűnt, hogy rendeződött a kislány sora. Most újra felkerült a rendőrség oldalára körözési adatlapja, amiből az is kiderült, hogy a lány valóban terhes, ráadásul már 8 hónapos, ezúttal úgy szökött meg az intézetből. Éppen ezért lenne fontos, hogy Szimonetta előkerüljön, hiszen a szülés a stressz vagy izgalom miatt akár be is indulhat nála. A lány körözési adatlapját ide kattintva tudod megnézni. 

Olvasható a BORS oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában