Embercsempésszel ütközött a mórahalmi szakképző igazgatója

Embercsempésszel ütközött kedden délután a mórahalmi Tóth János szakképző iskola igazgatónője, Angyalné Kovács Anikó.

Arany T. János

Fotó: Angyalné Kovács Anikó

Ismét balesetet okozott egy embercsempész Mórahalom közelében. A mórahalmi Tóth János szakképző iskola igazgatónője, Angyalné Kovács Anikó Mórahalomról tartott Szőregre, ahol az iskolát mutatta be a nyolcadikos diákok szüleinek, amikor a baleset történt.

Az igazgatónő elmesélte, a kocsi jóval előtte ment, csak ők ketten voltak az úton, amikor a sofőr először balra húzódott. Angyalné azt hitte, egy elütött állatot kerül ki a sofőr, amikor az hirtelen irányjelzés és minden előjel nélkül balra rántotta  a kormányt és egyszer csak megfordult előtte.

Az ütközést nem lehetett elkerülni. A becsapódás ereje a két autó közti távolság miatt nem volt nagy, a légzsákok nem nyíltak ki, de a kis Mercedes eleje csúnyán összetört. 

Fotó: Angyalné Kovács Anikó

Az igazgatónő nyúlt a telefonjáért, hogy hívja a rendőrséget, mire az embercsempész padlógázzal elhajtott. A sötét bőrű férfi egyedül volt a kocsiban.

Egy mögöttük haladó kocsi megállt, hogy segítsen. A vezetője azt mondta, az embercsempész a bivalyrezervátum környékén kiugrott a kocsiból és elszaladt. 

Pityu, a kocsim az élete árán védett meg. 17 éves és úgy terveztem, együtt érjük meg a nagykorúságát. Holnap kiderül, mi menthető belőle

 – tette hozzá Angyalné, aki sérülés nélkül megúszta az ütközést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában