Fának ütközött, a roncsok közé szorult

Delmagyar.hu

Tűz volt egy mindszenti tanya épületében szombaton délelőtt. A lángok elérték a tetőszerkezetet is. A hódmezővásárhelyi hivatásos és a mindszenti önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, rövid idő alatt eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tanya átmenetileg lakhatatlanná vált, tulajdonosa a rokonokhoz költözött.

Két autó karambolozott szombaton délelőtt Szegeden, a Retek utcában. A szegedi egység áramtalanította a járműveket, egy ember sérült meg.

Délben a Derkovits fasornál is baleset történt, két autó ütközött. A szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentest, ketten sérültek meg a karambolban.

Szombaton délután Klárafalván is baleset történt, itt is két autó ütközött egymásba. A makói és a szegedi hivatásos tűzoltók közösen végezték el a mentést, egy utas sérült meg.

Fának ütközött egy autó az esti órákban Csongrád-Bokros területén. A jármű sofőrje a roncsok közé szorult, őt a szentesi és a csongrádi tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsok közül. A mentők kórházba szállították.

Árokba csúszott, majd felborult egy autó vasárnap reggel Szeged külterületén, a 43-as úton. A szegedi hivatásos egység áramtalanította a járművet. A balesetben ketten sérültek meg. – közölte a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó vasárnap délelőtt Szentes és Fábiánsebestyén között. a 4642-es úton. A szentesi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a mentők egy embert szállítottak kórházba.

Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy autó vasárnap az Ópusztaszer és Baks közötti úton. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs tűzoltói kiemelték az autó két utasát, majd átadták őket a mentők munkatársainak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában