Három autó ütközött Szentesnél

Delmagyar.hu

Szerdán reggel Kistelek közelében, az 5-ös főút 134-es kilométerszelvényénél kigyulladt egy személyautó és teljes terjedelmében égett. A kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. A tűzeset során senki sem sérült meg – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Sándorfalván, az Eperjes dűlőn egy lakóingatlan melléképületében a kazán és környezete égett szerda délelőtt. A szegedi hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. 

Szerdán délután Szegeden, az Alföldi utcában járdára és kerítésre szakadt egy nagyméretű faág, mely a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt motoros láncfűrész segítségével  elvégezték.   

Három autó ütközött Szentes és Fábiánsebestyén között, a 4642-es úton, szerdán délután. A műszaki mentést a szentesi hivatásos, valamint a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók végezték el. Egy ember sérült meg a balesetben. 

Kigyulladt egy személyautó Szegeden, az Acél utcában szerdán délután. Az utastér teljes terjedelmében égett. A szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában