Helyi kék hírek

2024.01.19. 12:25

Késsel és bottal fenyegette meg volt barátnőjét és annak új barátját egy férfi

Delmagyar.hu

Az esettel összefüggésben közölt képeket a nyomozó hatóság készítette.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki volt barátnőjét és annak új barátját fenyegette meg életveszélyesen tavaly nyáron, Hódmezővásárhelyen.

A vádirat szerint a vádlott 2023. július 31-én délután megjelent a ház előtt, melyben volt barátnője, annak barátja és testvére tartózkodott. Egyik kezében egy késsel, másikban egy 80 cm-es farúddal üvöltözni kezdett, hogy bemegy és megöli a nőt, „kifolyatja a vérét”. Fenyegetésének azzal adott nyomatékot, hogy a farúddal az ablakon kinéző sértett felé ütött, olyan erővel, hogy a szúnyoghálón keresztül az üveg is betört. A vádlott azután is tovább fenyegetőzött, miután az egyik férfi kiment hozzá az utcára. Magatartásával csak a rendőrség értesítését követően hagyott fel.

A vádlott még aznap és másnap is több SMS- üzenetet küldött a sértetteknek, melyekben életveszélyesen megfenyegette őket.

A járási ügyészség a vádlottat felfegyverkezve elkövetett garázdaság és a sértettek számához igazodó, minősített zaklatás elkövetésével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Olvasható az ügyészség közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában