Eltűnés miatt keresnek egy 13 éves lányt a szegedi rendőrök

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 13 éves lány megtalálásában.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/174/2024. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Rácz Klaudia eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 13 éves lány 2024. február 10-én szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Rácz Klaudia 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna, szeme szintén barna. Eltűnésekor fehér farmer nadrágot, fekete térdig érő kabátot, fehér tornacipőt, fekete táskát viselt.

Forrás: police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában