Rugdosódó rém őrjöng a szegedi parkolókban

A férfi kéreget, de ha nem kap aprót, elönti a düh az agyát.

Delmagyar.hu

Képünk illusztráció.

Fotó: DM

Újabb rém csapott le a szegedi polgárokra a napokban, egy nagyobb bevásárlóközpont környékén. A furcsa fantom felbukkanására egy helyi csoportban figyelmeztetik egymást az emberek. A férfi terepmintás kabátban, egy cetlivel kéreget az üzletközpont parkolójában. Amikor valaki nemet mond neki, a férfi kemény támadásba lendül.

Ma este az Auchan parkolójában egy kéregető elég agresszíven kopogtatott a kocsink ablakán. Mondtuk neki, hogy nincs nálunk apró, és mivel kanyarodtunk volna ki, azt is, hogy menjen arrébb. Erre erősen belerúgott a kocsi oldalába

- mesélte az egyik helyi fórumon a sokkot kapott tulajdonos. Kálváriájuk ekkor még nem ért véget, a férfi döbbenetes húzással toldotta meg a korábbiakat.

Amikor a párom kiszállt, fenyegetőzni kezdett. Annyiban hagytuk, indultunk volna, erre lefotózta a kocsit

- tette hozzá. Egyelőre nem tudják, hogy mi lehet a férfi célja a fotózással. Többek szerint vagy a félelemkeltés az oka, vagy ami még rosszabb: a rendszámot akarja ilyen módon megjegyezni, hogy legközelebb megrongálja a kocsikat.

Több helyi szerint a rugdosódó rém egyáltalán nem ismeretlen a környéken, korábban több parkolóban is garázdálkodott, akkor is agresszíven viselkedett.

Látták már többen másik parkolókban is, ugyanez volt a módszere: a kocsik ablakán kopogtatott, aztán már erősen ütögette. Akkor még nem rugdosott kocsikat, de agresszív volt, ha nem kapott semmit. Tartottak tőle az autósok

- mesélte egy helyi lakos. 

A cikk elérhető a Ripost oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában