Jótékonyság

2019.10.27. 11:19

Több mint félmillió forintot adományoztak a harcművészek a koraszülött babáknak

A szegedi Wu De Harcművészeti Egyesület csapata 635 ezer forintot adományozott a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványának. Edzésen adták át a jelképes óriás képeslapot.

A szegedi Wu De Harcművészeti Egyesület csapata 635 ezer forintot adományozott a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványának. Fotó: DM

A szegedi Wu De Harcművészeti Egyesület csapata 635 ezer forintot adományozott a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványának hétfőn. A gyűjtés október 21-éig tartott, és az összeget már át is utalták az alapítvány számlájára. Dr. Rádi Katalin, a Korábban Érkeztem Alapítvány alapítója, illetve két kolléganője, Tápler Zita, kuratóriumi tag, szupermentor és Csíkosné Bakos Boglárka, az alapítvány elnöke családjaikkal érkeztek, és vettek részt a kung-fu edzésen – volt aki nézőként, és volt, aki lelkes gyakorlóként.

A szegedi Wu De Harcművészeti Egyesület csapata 635 ezer forintot adományozott a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványának. Fotó: DM

– Megtiszteltek bennünket személyes jelenlétükkel, és kedves köszönő szavak kíséretében vették át a jelképes óriás képeslapot – mesélte el lapunknak Si-Je Kovács Eszter, a Wu De Harcművészeti Egyesület alapítója, Wing Tsun kungfu- és csikungoktató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában