Az önkormányzat példaértékű hozzájárulását oklevéllel ismerték el

2019.12.27. 09:36

Szorgalmas szervezőket díjaztak Bordányban

Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár elismerésben részesítette az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap megrendezéséért Kiss-Patik Péter bordányi alpolgármestert és Börcsök Rolandot, a Faluház és Könyvtár vezetőjét.

A. T. J.

Kerékpár is jár mellé. Börcsök Roland szervezőmunkáját oklevéllel ismerte el a Mosóczi László államtitkár.

Fotó: DM

Bordány immár nyolcadik éve minden évben csatlakozik az Európai Mobilitási Hét programjaihoz és szervez évről évre különböző kerékpáros és autómentes programokat a településen. Ezt a szervezőmunkát ismerték el a közelmúltban az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap zárórendezvényén az Innovációs és Technológiai Minisztériumban.

Az eseményen Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló elismeréseket és a legszorgalmasabb helyi szervezőknek járó díjakat. Bordány nagyközség önkormányzat példaértékű hozzájárulását oklevéllel ismerték el, amit Kiss-Patik Péter alpolgármester vett át. Továbbá a tíz legszorgosabb helyi szervező munkatárs kimagasló teljesítményét is díjazták. Ezt a díjat és egy kerékpárt Börcsök Roland, a Faluház és Könyvtár vezetője vehette át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában