Befejeződött Mozaikkereső játékunk

2020.02.07. 14:02

Befejeződött Mozaikkereső játékunk

Befejeződött Mozaikkereső játékunk, amelyre mintegy 5600 előfizetőnk nevezett be.

Munkatársunktól

Szeged, 20200207. Mozaik keresõ nyereményjáték Csongrád megyei nyertesei. Képen: Tóth Gajdács Krisztina, Oláh Éva, Deákné Szarvas Anna, Bonifert Gábor, Gidró Kriszta, Benkõ Sándor. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

A kiadónk veszprémi telephelyén megtörtént a megyei napilaponkénti sorsolás közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégái ellenőrzése mellett. A játékban csak azok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hi­­ánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőségének címére. A díjakat lapunk főszerkesztője Gidró Kriszta, Bonifert Gábor kiadóigazgató és Oláh Éva terjesztési vezető adta át a nyerteseknek.

A képen: Elől balról nyerteseink, Tóth Gajdács Krisztina, Deákné Szarvas Anna, Benkő Sándor. Hátul akik a nyereményeket átadták, balról: Oláh Éva terjesztési vezető, Bonifert Gábor kiadóigazgató, Gidró Kriszta főszerkesztő
Fotó: Frank Yvette

A szerencsés nyertesek tegnap vehették át a díjakat szerkesztőségünkben. Az egymillió forint értékű Edenred-kártyát Deákné Szarvas Anna nyerte Szentesről, aki elmondta: még sosem nyert nagyobb összeget és a nyereménynek nagyon jó helye lesz. A családtagjait szeretné támogatni az összeggel. Anna öt éve előfizetője lapunknak a saját neve alatt, de előfizetését édesanyjától vette át, aki ezt megelőzően majd 40 évig folyamatosan járatta a Délmagyarországot.

A laptopot Tóth Attila nyerte Szegedről, felesége, Tóth Gajdács Krisztina vette át. A laptop közös lesz a családdal, de a fiuk is nagyon várja, hogy hazavigyék. Ők 12 éve előfizetői a Délmagyarnak.

A robotporszívó a makói Benkó Sándoré lett, aki még nem döntötte el, hogy kinél lesz a legjobb helyen az új szerzemény. Az önjáró-gép egyébként újdonság lesz náluk. Eddig nem volt magától működő eszközük. Ő a hetvenes évek óta előfizetője a lapunknak.

Az értékes tárgyak mellett az idén 110 éves napilapunk első lapszámával (1910 május 22.) is megajándékoztuk olvasóinkat.

Köszönjük hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában